OK23 - overenskomstforhandlinger på det private arbejdsmarked

Overenskomsterne på det private arbejdsmarked skal fornyes i 2023. Her på siden kan du finde relevant information i relation til forhandlingerne.

25. januar 2023

OK23: Svære forhandlinger er i gang

Midt i en økonomiske krise med høj inflation er overenskomstforhandlingerne på det private område sat i gang. Forhandlingerne bliver de sværeste i mange år, men der er håb om godt resultat – og forbundsformanden kommer med klar anbefaling til TL-medlemmer.

Læs mere

4. januar 2023

Vanskelige OK23-forhandlinger er skudt i gang

I dag begyndte forhandlingerne om de privatansattes overenskomster. CO-industri sætter sig til forhandlingsbordet sammen med Dansk Industri for at forhandle en fornyelse af industriens overenskomster. Men forhandlingerne ser vanskelige ud.

Læs mere

24. november 2022

Input til OK23 samles i hele landet

Hvad skal med på forhandlingsbordet til januar, når overenskomstforhandlingerne for alvor går i gang? Det er temaet på otte møder i hele landet, hvor topforhandlerne mødes med tillidsrepræsentanter. TL er med på alle møder.

Læs mere

27. september 2022

Næste fase er i gang

Vi har nu samlet alle gode input ind fra medlemmerne af TL. Næste skridt bliver fælles fodslag på tværs af fagforeninger.

Læs mere

3. juni 2022

OK23 - ”Vi har brug for din mening”

Om kort tid går forhandlingerne i gang om arbejdsvilkårene for ansatte i private virksomheder. Derfor er der brug for input fra medlemmerne.

Læs mere